U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Uw partner in civiele techniek

 

Cagdas B.V. is opgericht in 2007 en actief op het gebied van civiele techniek. Denk hierbij aan het inrichten van openbare ruimte en ondergrondse infra zoals riolering en kabels en leidingen.
Ik ben lang geleden in loondienst begonnen als tekenaar. Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt als werkvoorbereider, tekenaar en ontwerper, besloot ik als zelfstandige door te gaan in de civiele wereld. Zoals u kunt lezen in mijn cv, heb ik in de loop der jaren een brede ervaring opgedaan. Ik beschouw mezelf als een vliegend keeper. Overal en breed inzetbaar. Collegiaal, verantwoord, kwaliteit en resultaat zijn de sleutelwoorden waar ik voor sta. Voor een ondernemer is het vaak lastig om een goede inschatting te maken van de beschikbare capaciteit en de bezetting op korte termijn. Elk onderneming heeft z’n pieken en dalen. Het is juist de kunst om deze pieken en dalen uit te vlakken. En op deze manier een rustige, constante en stabiele werksfeer te creëren. En daar kan ik een belangrijke rol in spelen. Een meer ervaren kracht dan de gemiddelde tekenaar. Die biedt een zeer gewaardeerde inzet en helpt daarmee tot een betere en snelle resultaat. Ik heb een brede interesse en brede ervaring en sta open voor uitdagingen.

En na een missie volbracht te hebben door gaat naar de volgende….

Mocht u nader informatie nodig hebben of heeft u een vraag, aarzel niet en bel mij, ik sta u graag te woord.

Met vriendelijk groet,

Ilhan Cagdas